Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Москва - ФК Уфа

16 Септември 2019 - 20:00
Динамо Москва
ФК Уфа
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да анализирам мача между футболистите на Динамо Москва и ФК Уфа от 10-ия кръг на шампионата в Русия в Премиер Лига. полицаите излизат срещу футболистите на ФК Уфа на домашния си терен.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Динамо Москва

Играчите на Динамо Москва са 11-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат голова разлика 6-6. Като домакин полицаите е изиграл 4 мача досега, в които има една победа и 3 загуби, при голова разлика 3-5.

В предишните си 6 официални мача в Премиер Лига играчите на Синьо-белите имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

ФК Уфа

Съставът на гостите от ФК Уфа се намира на 9-та позиция в класирането с актив от 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя е вкарал 10 попадения в противниковата врата и е инкасирал 10 гола във вратата си. На чужд терен отборът има 3 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на ФК Уфа е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Динамо Москва - ФК Уфа - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата състава, Динамо Москва има спечелени 3 успеха, отбора на ФК Уфа няма записана нито 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 8-3. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с ФК Уфа, футболистите на Динамо Москва са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Динамо Москва записа реми в предишния си мач в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на ФК Уфа има загуба в последната си среща в Русия, а като гост допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.