Обосновани Футболни Прогнози

Карарезе - Олбия

26 Септември 2019 - 17:00
Карарезе
Олбия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
4 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 6-ия кръг на шампионата в Италия в Серия С - Група А между футболните тимове на Карарезе и Олбия. Карарезе приемат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Олбия.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия двубой:

Карарезе

Карарезе са на 5-та позиция във временното подреждане с актив от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 5 мача имат голова разлика 7-6. Като домакин съставът има 2 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 3-2.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група А футболистите на Карарезе са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 7 гола и са допуснали 7 попадения.

Олбия

Тимът на гостите от Олбия е 14-ти във временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 5 срещи е отбелязал 6 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си. Навън съставът има 3 мача досега, в които е записал една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 4-6.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група А отборът на Олбия има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 10 получени гола.

Карарезе - Олбия - преки двубои

В последните 5 сблъсъка между двата състава, отборът на Карарезе има записанa една победа, отбора на Олбия е записал 2 победи, а в 2 мача двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 9-9. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Олбия, играчите на Карарезе са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Карарезе записа реми в последния си двубой в първенството, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Съставът на Олбия е с 3 загуби в Италия, а на чужд терен е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.