Обосновани Футболни Прогнози

ФК Витебск - Ислоч Минск

29 Септември 2019 - 17:00
ФК Витебск
Ислоч Минск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на сблъсъка от поредния кръг на настоящият шампионат в Премиер Лига на Беларус между футболистите на ФК Витебск и Ислоч Минск. ФК Витебск излизат срещу противниковия отбор на Ислоч Минск на Витебски Централен Спортен Комплекс.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния двубой:

ФК Витебск

Домакините от ФК Витебск са 10-ти във временното класиране с 24 точки, постигнати след 6 победи, 6 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 22 срещи са реализирали 19 попадения и са допуснали 30 попадения в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели ФК Витебск е играл 11 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-13.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на ФК Витебск е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Ислоч Минск

Гостуващият отбор на Ислоч Минск е 6-ти в класирането с актив от 37 точки, натрупани след 11 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи е успял да вкара 31 гола в противниковата врата и е получил 25 попадения в своята мрежа. При визитите си тимът е изиграл 11 мача до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 14 попадения в противниковата врата и е получил 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Ислоч Минск имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

ФК Витебск - Ислоч Минск - преки двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, ФК Витебск има спечелени 3 победи, а отбора на Ислоч Минск е записал 2 победи, при обща голова разлика 4-5. В последните 2 мача у дома с Ислоч Минск, Домакините от ФК Витебск са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на ФК Витебск постигна успех в предишния кръг в шампионата на Беларус, а на своя стадион допусна неуспех в предишния си мач.

Съставът на гостите има успех в последната си среща в шампионата, а като гост има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.