Обосновани Футболни Прогнози

Аурора Про Патрия - Пианезе

25 Септември 2019 - 19:30
Аурора Про Патрия
Пианезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между футболните състави на Аурора Про Патрия и Пианезе от 6-ия кръг на първенството в Серия С - Група А на Италия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Пианезе на домашния си терен.

Информацията за предстоящия мач:

Аурора Про Патрия

Домакините са 10-ти във временното класиране със събрани 6 точки, събрани след една победа, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 5 мача имат голова разлика 6-6. На своя стадион Аурора Про Патрия е играл 2 мача до момента, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група А играчите на Аурора Про Патрия са постигнали една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-6.

Пианезе

Тимът на гостите от Пианезе се намира на 9-та позиция в таблицата с актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 5 двубоя има голова разлика 5-3. На чужд терен съставът е играл 3 мача досега, в които има една победа, едно равенство и една загуба, реализирал е 4 гола във вратата на противниците си и е получил 2 гола в мрежата си.

В предишните си 5 официални мача в Серия С - Група А отборът на Пианезе е постигнал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-3.

Аурора Про Патрия - Пианезе - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Аурора Про Патрия постигна победа в последния си мач в шампионата, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Тимът на Пианезе има поражение в предишната си среща в Италия, а далеч от дома записа равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.