Обосновани Футболни Прогнози

Аячо - Орлеан

13 Септември 2019 - 21:00
Аячо
Орлеан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните състави на Аячо и Орлеан от 7-ия кръг на текущият футболен шампионат в Лига 2 на Франция. Аячо излизат срещу Орлеан на своя стадион.

Информацията за предстоящата среща:

Аячо

Аячо са 8-ми в таблицата с 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача имат голова разлика 7-7. Като домакин съставът има 3 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 4 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 играчите на Аячо имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Орлеан

Отборът на гостите от Орлеан се намира на 18-то място в таблицата с актив от 2 точки, след 2 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 6 двубоя е реализирал 3 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 7 гола в собствената врата. При визитите си отборът има 3 срещи досега, в които има 2 равенства и 1 загуба и все още няма победа навън, при голова разлика 3-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Орлеан е записал 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали в противниковата врата 3 попадения и са получили 7 гола от играчите на противниците си.

Аячо - Орлеан - преки двубои

В предишните 5 мача между двата отбора, Аячо има постигнати 3 успеха, отбора на Орлеан няма спечелена нито една победа, а в 2 двубоя двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-2. В предишните 2 срещи у дома с Орлеан, футболистите на Аячо са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините допусна неуспех в предишната си среща в първенството на Франция, а на своя стадион постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Орлеан допусна неуспех в последния кръг в шампионата, а при гостуванията си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.