Обосновани Футболни Прогнози

Персеру Бадак Лампунг - Калтенг Путра

19 Септември 2019 - 14:30
Персеру Бадак Лампунг
Калтенг Путра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.63
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на първенството в Лига 1 на Индонезия между футболистите на Персеру Бадак Лампунг и Калтенг Путра. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Калтенг Путра.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Персеру Бадак Лампунг

Домакините от Персеру Бадак Лампунг се намират на 14-та позиция във временното подреждане със събрани 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача имат отрицателна голова разлика 16-34. У дома Персеру Бадак Лампунг е изиграл 9 мача до момента, в които е записал 5 равенства и 4 загуби и все още няма победа у дома, отбелязал е 8 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Персеру Бадак Лампунг има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са получили 6 попадения от противниковите отбори.

Калтенг Путра

Отборът на гостите от Калтенг Путра е 13-ти във временното подреждане с 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 мача е вкарал 20 гола в противниковата врата и е допуснал 31 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 9 срещи досега, в които има 2 победи, едно равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 8-20.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 съставът на Калтенг Путра има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

Персеру Бадак Лампунг - Калтенг Путра - директни срещи

В последната среща между двата отбора, Персеру Бадак Лампунг е спечелил една победа, а отбора на Калтенг Путра няма спечелена нито 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Персеру Бадак Лампунг е с 2 равенствa в шампионата на Индонезия, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни равенствa.

Тимът на гостите стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Индонезия, а далеч от дома е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.63 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.