Обосновани Футболни Прогнози

Валансиен - Шамоа Ниор

20 Септември 2019 - 21:00
Валансиен
Шамоа Ниор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 8-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Франция в Лига 2 между Валансиен и Шамоа Ниор. ВА излизат срещу играчите на Шамоа Ниор на Стад дьо Нюнжесе.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Валансиен

Валансиен са трети в класирането с актив от 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните 7 двубоя са отбелязали 6 попадения и са получили 3 гола във вратата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели ВА е изиграл 3 мача до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, отбелязал е 3 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат само едно попадение в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Валансиен има записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали 6 гола и са им вкарали 2 попадения.

Шамоа Ниор

Тимът на гостите от Шамоа Ниор се намира на 9-то място в класирането с актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 7 мача е отбелязал 7 попадения в противниковата врата и е получил 5 гола в мрежата си. Навън тимът е изиграл 3 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито една загуба навън, реализирал е 3 попадения във вратата на приемащите го отбори и е получил един гол в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Шамоа Ниор са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-3.

Валансиен - Шамоа Ниор - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на Валансиен има записани 2 победи, а тима на Шамоа Ниор е спечелил 3 победи, при общо голово съотношение 8-7. В предишните 2 мача у дома с Шамоа Ниор, футболистите на Валансиен са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините записа равенство в последния си мач в Франция, а у дома е с 2 поредни успеха.

Съставът на Шамоа Ниор допусна загуба в предишния си мач в шампионата на Франция, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.