Обосновани Футболни Прогнози

Харогейт Таун - Чорли

3 Септември 2019 - 21:45
Харогейт Таун
Чорли
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес видях футболния сблъсък между футболните тимове на Харогейт Таун и Чорли от 9-ия кръг на настоящето футболно първенство в Англия в турнира Национална Лига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Чорли.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Харогейт Таун

Играчите на тима домакин са 18-ти във временното подреждане с актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача са отбелязали 9 гола в противниковата врата и са допуснали 12 попадения в своята мрежа. На своя терен Харогейт Таун е изиграл 4 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 4 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 7 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига тимът на Харогейт Таун е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 10 получени гола.

Чорли

Отборът на гостите от Чорли заема 24-то място в таблицата със събрани 4 точки, след 4 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 8 двубоя има голова разлика 6-20. Като гост съставът е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига играчите на Чорли имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 6 вкарани и 20 получени гола.

Харогейт Таун - Чорли - преки мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в първенството, а у дома има загуба в последната си среща.

Отборът на гостите от Чорли е в серия от 2 последователни поражения в Англия, а при гостуванията си е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.