Обосновани Футболни Прогнози

Дунав Русе - Славия

15 Септември 2019 - 17:45
Дунав Русе
Славия
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от поредния кръг на сезона в Първа ПФЛ на България между футболистите на Дунав Русе и Славия. Дунав Русе излизат срещу Белите на домашния си стадион.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Дунав Русе

Футболистите на Дунав Русе се намират на 10-то място във временното класиране с 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи имат отрицателна голова разлика 10-15. Като домакин Дунав Русе е изиграл 4 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 7-6.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Дунав Русе имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 8 гола и са допуснали 8 попадения.

Славия

Гостуващият отбор на Славия е 8-ми в класирането със събрани 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача има голова разлика 12-13. При гостуванията си тимът е изиграл 3 мача, в които е записал 2 равенства и една загуба и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Бялата лавина е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 7 гола и са получили 8 попадения от противниковите тимове.

Дунав Русе - Славия - преки двубои

В предишните 5 мача между двата противника, Дунав Русе няма нито една победа, отбора на Славия е записал 3 победи, а в 2 срещи двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 2-8. В последните 2 срещи на своя терен с отбора на Славия, футболистите на Дунав Русе нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Дунав Русе е с 2 последователни равни срещи в България, а на собствения си стадион постигна равенство в предишната си среща.

Отборът на Славия има загуба в последния кръг в шампионата на България, а далеч от дома е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.