Обосновани Футболни Прогнози

ЕС Сетиф - НШ Магра

12 Септември 2019 - 21:00
ЕС Сетиф
НШ Магра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на футболния двубой между футболните състави на ЕС Сетиф и НШ Магра от поредния кръг на шампионата в Национален Шампионат на Алжир. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу НШ Магра.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

ЕС Сетиф

Домакините от ЕС Сетиф са 12-ти в класирането само с 1 записана точка, след едно равенство и 2 загуби от началото на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 3 мача имат голова разлика 2-4. Пред собствените си горещи привърженици съставът на ЕС Сетиф е играл 1 двубой до момента, в който е записал 1 равенство, отбелязал е едва един гол във вратата на съперниците си и е допуснал само едно попадение във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на ЕС Сетиф е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

НШ Магра

Тимът на гостите от НШ Магра се намира на 7-мо място във временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 3 мача има положителна голова разлика 4-3. На чужд терен съставът е играл един двубой, в който има 1 загуба, реализирал е едва едно попадение в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 3 официални мача в Национален Шампионат тимът на НШ Магра има записани 2 победи и една загуба, като са реализирали 4 попадения и са инкасирали 3 гола.

ЕС Сетиф - НШ Магра - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от ЕС Сетиф допусна поражение в последната си среща в Алжир, а при домакинствата си постигна равенство в предишния си двубой.

Отборът на НШ Магра постигна успех в последния си двубой в първенството, а далеч от дома има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.