Обосновани Футболни Прогнози

Рио Аве - Витория Гимараеш

8 Септември 2019 - 17:00
Рио Аве
Витория Гимараеш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболната среща между тимовете на Рио Аве и Витория Гимараеш от поредния кръг на шампионата в Примейра Лига на Португалия. Играчите на Рио Аве излизат срещу Витория Гимараеш на Ещадио до Рио Аве ФК.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Рио Аве

Домакините от Рио Аве са на 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 3 двубоя са успели да реализират 8 попадения в противниковата врата и са допуснали 4 гола във вратата си. Като домакин съставът е играл един мач до момента, в който има една победа, вкарал е 5 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат само едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Примейра Лига отборът на Голямата река е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 15-9.

Витория Гимараеш

Отборът на гостите от Витория Гимараеш заема 16-то място в таблицата с общ актив от 2 точки, след 2 равенства и една загуба от старта на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 3 мача е вкарал 2 гола и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си. Като гост тимът е играл един двубой досега, в който е записал 1 загуба, като все още не се е разписал в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Витория Гимараеш има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12-9.

Рио Аве - Витория Гимараеш - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Рио Аве има записанa една победа, а тима на Витория Гимараеш има записани 4 успеха, при общо голово съотношение 4-11. В последните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Витория Гимараеш, Домакините от Рио Аве имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Рио Аве е с 2 последователни успеха в първенството на Португалия, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Витория Гимараеш допусна неуспех в последната си среща в Португалия, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.