Обосновани Футболни Прогнози

Ирони Кирят Шмона - Апоел Кфар Саба

2 Септември 2019 - 20:00
Ирони Кирят Шмона
Апоел Кфар Саба
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между тимовете на Ирони Кирят Шмона и Апоел Кфар Саба от поредния кръг на сезона в Израел в турнира Висша Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Градски стадион Кирят Шмона своите играчи срещу противниковия отбор на Апоел Кфар Саба.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Ирони Кирят Шмона

Домакините от Ирони Кирят Шмона са 12-ти в таблицата с временното подреждане с нула точки след 1 загуба, като имат отрицателна голова разлика 1-2. Като домакин Ирони Кирят Шмона все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Ирони Кирят Шмона са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са разписали 4 гола и са допуснали 10 попадения.

Апоел Кфар Саба

Съставът на гостите от Апоел Кфар Саба е 13-ти във временното класиране с 0 точки след 1 загуба, като е вкарал 0 попадения и е допуснал 1 попадения в своята мрежа. При визитите си съставът все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Апоел Кфар Саба има в актива си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 11 гола.

Ирони Кирят Шмона - Апоел Кфар Саба - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата тима, отборът на Ирони Кирят Шмона има постигнатa една победа, отбора на Апоел Кфар Саба е постигнал 2 успеха, а в 2 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Апоел Кфар Саба, футболистите на Ирони Кирят Шмона нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Ирони Кирят Шмона е с 2 поредни поражения в Израел, а на собствения си стадион има неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите има поражение в предишния кръг в първенството на Израел, а далеч от дома постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.