Обосновани Футболни Прогнози

Газелек Аячо - Льо Пюи Фут 43 Оверн

6 Септември 2019 - 21:00
Газелек Аячо
Льо Пюи Фут 43 Оверн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между тимовете на Газелек Аячо и Льо Пюи Фут 43 Оверн от 6-ия кръг на настоящето футболно първенство в Лига Национал на Франция. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Льо Пюи Фут 43 Оверн на Стад Анж Казанова.

Накратко информацията за днешния мач:

Газелек Аячо

Газелек Аячо заемат 17-то място в таблицата с актив от 2 точки, след 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 5 срещи имат отрицателна голова разлика 3-7. Като домакин Газелек Аячо има 2 двубоя, в които има едно равенство и 1 загуба и все още са без победа у дома, при обща голова разлика 0-1.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Газелек Аячо са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Льо Пюи Фут 43 Оверн

Съставът на гостите от Льо Пюи Фут 43 Оверн е 11-ти в таблицата с временното подреждане с 5 точки, от 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя е отбелязал 10 попадения в противниковата врата и е инкасирал 8 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 3 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 7-4.

В последните си 5 изиграни срещи в първенството съставът на Льо Пюи Фут 43 Оверн има записани една победа, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 10 попадения и са получили 8 попадения.

Газелек Аячо - Льо Пюи Фут 43 Оверн - директни двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Газелек Аячо е в серия от 3 последователни ремита в Франция, а на собствения си стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Съставът на гостите постигна успех в предишния кръг в шампионата на Франция, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.