Обосновани Футболни Прогнози

Уленсакер Киса - Йерв Гримстад

18 Септември 2019 - 19:00
Уленсакер Киса
Йерв Гримстад
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще обърна внимание на мача от 23-ия кръг на текущото първенство в Норвегия в Първа Дивизия между футболните състави на Уленсакер Киса и Йерв Гримстад. Треньора на домакините извежда на УКИ Арена своите футболисти срещу гостуващия отбор на Йерв Гримстад.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Уленсакер Киса

Играчите на домакините са 12-ти във временното класиране с актив от 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 22 срещи имат голова разлика 37-39. На домашна сцена Уленсакер Киса има 11 двубоя до момента, в които има 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 23-14.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Уленсакер Киса са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали 8 гола и са инкасирали 15 попадения.

Йерв Гримстад

Отборът на гостите от Йерв Гримстад е на 9-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 29 точки, постигнати след 7 победи, 8 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 22 мача е реализирал 31 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 37 гола в собствената мрежа. Като гост съставът е играл 11 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 15-29.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Йерв Гримстад има записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са реализирали 12 попадения и са инкасирали 9 попадения.

Уленсакер Киса - Йерв Гримстад - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Уленсакер Киса е постигнал 2 успеха, отбора на Йерв Гримстад също има записани 2 успеха, а един мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 14-11. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Йерв Гримстад, играчите на Уленсакер Киса имат 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините има загуба в последната си среща в шампионата на Норвегия, а на собствения си стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите от Йерв Гримстад има успех в последната си среща в първенството, а на чужд терен допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.