Обосновани Футболни Прогнози

Ковънтри - Уимбълдън

17 Септември 2019 - 21:45
Ковънтри
Уимбълдън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на Ковънтри и Уимбълдън от 8-ия кръг на сезона в Първа Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Уимбълдън на своя терен.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Ковънтри

Ковънтри са 1-ви в таблицата с актив от 16 точки, след 4 победи и 4 равенства, като отбора все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 8 мача са вкарали 13 попадения в противниковата врата и са допуснали 8 попадения в собствената мрежа. Като домакин Небесносините е изиграл 4 мача, в които има 4 последователни победи, вкарал е 7 гола във вратата на противниците си и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Небесносините е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са записали 12 гола и са инкасирали 8 гола.

Уимбълдън

Гостуващият тим на Уимбълдън е 21-ви във временното класиране с 3 точки, след 3 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 8 двубоя има отрицателна голова разлика 7-13. Далеч от дома тимът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 4 загуби, реализирал е 4 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Уимбълдън са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика 5-9.

Ковънтри - Уимбълдън - преки мачове

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата тима, Небесносините не е записал нито една победа, отбора на Уимбълдън също няма постигната нито една победа, а в 4 срещи двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-4. В предишните 2 срещи на своя стадион с отбора на Уимбълдън, футболистите на Ковънтри нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Ковънтри стигна до равенство в предишната си среща в Англия, а у дома е в серия от 4 поредни успеха.

Отборът на Уимбълдън постигна реми в последния кръг в първенството, а като гост е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.