Обосновани Футболни Прогнози

Мансфийлд Таун - Скънторп

7 Септември 2019 - 17:00
Мансфийлд Таун
Скънторп
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на двубоя от 7-ия кръг на футболния шампионат в Англия Втора Лига между тимовете на Мансфийлд Таун и Скънторп. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Скънторп на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Мансфийлд Таун

Домакините от Мансфийлд Таун са 19-ти в класирането с актив от 6 точки, от 1 победа, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 6 мача са вкарали 8 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 8 гола в мрежата си. Пред своите винаги подкрепящи го фенове Мансфийлд Таун е играл 3 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, при обща голова разлика 4-5.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига тимът на Мансфийлд Таун има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Скънторп

Отборът на гостите от Скънторп е 24-ти в класирането само с една спечелена точка, след едно равенство и 5 загуби от старта на първенството, като все още търси първата си победа, като в изиграните 6 двубоя има голова разлика 5-13. Далеч от дома тимът има 3 мача, в които има 3 поредни поражения, при обща голова разлика 3-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига футболистите на Скънторп са постигнали едно равенство и 5 загуби и са без победа, като са намъкнали на противника си 5 гола и са допуснали 13 попадения.

Мансфийлд Таун - Скънторп - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата съперника, Мансфийлд Таун е постигнал 1 победа, състава на Скънторп е постигнал 2 успеха, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 2-5. В предишните 2 мача у дома срещу тима на Скънторп, футболистите на Мансфийлд Таун са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Мансфийлд Таун има поражение в предишната си среща в Англия, а на собствения си стадион постигна равенство в последната си среща.

Съставът на Скънторп е с 3 поредни поражения в шампионата, а като гост е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.