Обосновани Футболни Прогнози

Челтнъм Таун - Карлайл

20 Август 2019 - 21:45
Челтнъм Таун
Карлайл
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой между тимовете на Челтнъм Таун и Карлайл от поредния кръг на футболния шампионат в Втора Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу играчите на Карлайл.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Челтнъм Таун

Футболистите на Челтнъм Таун са 11-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 4 точки, след една победа, едно равенство и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 срещи имат положителна голова разлика 4-2. У дома Челтнъм Таун има един двубой досега, в който е записал 1 победа, вкарал е 4 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил само един гол в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Челтнъм Таун имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-10.

Карлайл

Тимът на гостите от Карлайл се намира на 18-то място в таблицата с 3 точки, след една победа и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 3 срещи е реализирал 4 попадения и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си. Навън тимът има един двубой до момента, в който е записал една загуба, при обща голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига отборът на Сините е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 8 гола и са допуснали 9 гола от противниковите футболни отбори.

Челтнъм Таун - Карлайл - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата тима, съставът на Челтнъм Таун има записанa 1 победа, а отбора на Карлайл е записал 4 победи, при общо голово съотношение 1-7. В предишните 2 мача на своя стадион срещу отбора на Карлайл, футболистите на Челтнъм Таун нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Челтнъм Таун стигна до реми в последната си среща в Англия, а у дома е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите от Карлайл е с 2 поредни поражения в шампионата, а на чужд терен има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.