Обосновани Футболни Прогнози

Сандефьорд - Рауфос

21 Август 2019 - 19:00
Сандефьорд
Рауфос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък от 19-ия кръг на настоящето футболно първенство в Първа Дивизия на Норвегия между футболните състави на Сандефьорд и Рауфос. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Рауфос.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Сандефьорд

Момчетата заемат трета позиция във временното класиране с общ сбор от 38 точки, записани след 11 победи, 5 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 срещи имат положителна голова разлика 30-19. Пред своите горещи фенове Момчетата е играл 9 срещи, в които има 6 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-7.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Сандефьорд имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

Рауфос

Гостуващият тим на Рауфос е 5-ти в класирането с актив от 31 точки, постигнати след 10 победи, 1 равенство и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 18 мача има голова разлика 34-35. Като гост тимът е изиграл 9 срещи, в които е записал 5 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 14-15.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Рауфос имат записани 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 12 попадения и са допуснали 12 попадения.

Сандефьорд - Рауфос - преки двубои

В предишните 3 мача между двата противника, Сандефьорд има постигнати 3 победи, а състава на Рауфос не е спечелил нито 1 победа, при обща голова разлика 7-1. В последната среща у дома срещу състава на Рауфос, футболистите на Сандефьорд са записали 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Сандефьорд е в серия от 2 ремита в шампионата на Норвегия, а у дома записа реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите има успех в последния кръг в шампионата, а като гост е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.