Обосновани Футболни Прогнози

Чарлтън - Брентфорд

24 Август 2019 - 17:00
Чарлтън
Брентфорд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на мача между футболистите на Чарлтън и Брентфорд от 5-ия кръг на първенството в Англия в Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Брентфорд на своя терен.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Чарлтън

Домакините са 5-ти в таблицата с 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като отбора все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 4 мача са реализирали 8 гола в противниковата врата и са допуснали 5 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Чарлтън е играл 2 мача до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 4-2.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Чарлтън са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 9 гола.

Брентфорд

Гостуващият отбор на Брентфорд е 18-ти в класирането с общ сбор от 4 точки, постигнати след 1 победа, 1 равенство и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 4 мача е отбелязал 2 попадения и е получил 3 попадения в собствената мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 2 мача, в които е записал 1 победа и една загуба, отбелязал е един гол в мрежата на своите домакини и е допуснал само едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Брентфорд има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 3 гола.

Чарлтън - Брентфорд - директни двубои

В предишните 4 играни срещи между двата състава, Чарлтън е спечелил 2 успеха, отбора на Брентфорд има записанa 1 победа, а в една среща двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 мача на своя терен с тима на Брентфорд, Домакините от Чарлтън имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 2 поредни равенствa в първенството, а на собствения си стадион стигна до равенство в предишния си двубой.

Съставът на Брентфорд допусна загуба в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.