Обосновани Футболни Прогнози

ФК Копенхаген - Лингби

9 Август 2019 - 19:00
ФК Копенхаген
Лингби
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между ФК Копенхаген и Лингби от поредния кръг на шампионата в Суперлига на Дания. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Лингби на Паркен.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

ФК Копенхаген

Домакините от ФК Копенхаген са лидери във временното подреждане с актив от 12 точки, след 4 последователни победи от старта на новото първенство, като в изиграните общо 4 двубоя са вкарали 9 гола във вратата на противниците си и са допуснали 4 попадения в своята мрежа. Като домакин тимът е изиграл един мач до момента, в който е записал 1 победа, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлига съставът на Лъвовете има записани 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 14-7.

Лингби

Гостуващият отбор на Лингби се намира на 9-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 4 срещи има отрицателна голова разлика 5-8. Като гост тимът е играл 1 мач, в който е записал 1 загуба, при голова разлика 1-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Лингби има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-10.

ФК Копенхаген - Лингби - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, тимът на ФК Копенхаген има спечелени 4 успеха, а тима на Лингби има записанa 1 победа, при общо голово съотношение 13-5. В предишните 2 срещи у дома с Лингби, Домакините от ФК Копенхаген са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на ФК Копенхаген е в серия от 5 последователни победи в първенството, а на своя стадион е с 3 поредни успеха.

Тимът на Лингби постигна победа в последната си среща в шампионата на Дания, а при гостуванията си е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.