Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Рамат Хашарон - Бейтар Тел Авив Рамла

22 Август 2019 - 19:00
Апоел Рамат Хашарон
Бейтар Тел Авив Рамла
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска мисля да обърна внимание на футболния мач между Апоел Рамат Хашарон и Бейтар Тел Авив Рамла от 31-ия кръг на футболния шампионат в Израел в турнира Лига Леумит. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Грундман своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Бейтар Тел Авив Рамла.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия мач:

Апоел Рамат Хашарон

Футболистите на отбора домакин са 15-ти в класирането с 31 точки, записани след 7 победи, 10 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи са вкарали 32 гола и са позволили да им отбележат 38 гола в собствената мрежа. Пред своите привърженици отборът е изиграл 15 мача, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 18-18.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Апоел Рамат Хашарон има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Бейтар Тел Авив Рамла

Съставът на гостите от Бейтар Тел Авив Рамла е 7-ми в таблицата с общ сбор от 42 точки, натрупани след 12 победи, 7 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача е отбелязал 40 попадения в противниковата врата и е инкасирал 37 попадения в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 15 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 9 загуби, отбелязал е 16 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Леумит съставът на Бейтар Тел Авив Рамла е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 8 попадения и са инкасирали 10 гола.

Апоел Рамат Хашарон - Бейтар Тел Авив Рамла - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на Апоел Рамат Хашарон няма нито една победа, отбора на Бейтар Тел Авив Рамла има спечелени 4 успеха, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 4-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Бейтар Тел Авив Рамла, Домакините от Апоел Рамат Хашарон нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Апоел Рамат Хашарон допусна поражение в последната си среща в шампионата, а на собствения си стадион стигна до реми в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Бейтар Тел Авив Рамла има победа в последния кръг в първенството на Израел, а при гостуванията си постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.