Обосновани Футболни Прогнози

Трат - Порт Банкок

31 Юли 2019 - 16:00
Трат
Порт Банкок
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболната среща от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Тайланд в турнира Тай Лига 1 между тимовете на Трат и Порт Банкок. Трат излизат срещу Порт Банкок на своя стадион.

Стига приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Трат

Играчите на отбора домакин се намират на 8-мо място в класирането с актив от 26 точки, от 7 победи, 5 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя имат голова разлика 34-31. Като домакин Трат има 9 двубоя до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 18 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Трат имат записани 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 5-11.

Порт Банкок

Гостуващият отбор на Порт Банкок е 5-ти във временното подреждане с актив от 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи е реализирал 35 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 26 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът е изиграл 9 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 11 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Тай Лига 1 футболистите на Порт Банкок имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали в мрежата на съперниците си 6 гола и са получили 10 гола от футболистите на съперниците си.

Трат - Порт Банкок - директни двубои

В последният сблъсък между двата съперника, Трат няма записана нито 1 победа, а отбора на Порт Банкок е записал една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Трат допусна неуспех в последния кръг в първенството на Тайланд, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Отборът на Порт Банкок постигна победа в последния кръг в Тайланд, а далеч от дома има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.