Обосновани Футболни Прогнози

Тараз - Актобе

6 Юли 2019 - 15:00
Тараз
Актобе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
1 - 1
непозната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да се спра на футболната среща между съставите на Тараз и Актобе от 17-ия кръг на шампионата в Висша Лига на Казахстан. Тараз излизат срещу противниковия отбор на Актобе на своя терен.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Тараз

Домакините от Тараз се намират на 10-то място в класирането със събрани 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя имат голова разлика 14-28. На домашна сцена Тараз е играл 7 срещи, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 11 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Тараз има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са разписали в мрежата на съперниците си 2 гола и са допуснали 7 попадения от играчите на своите съперници.

Актобе

Гостуващият тим на Актобе е 12-ти в класирането с -1 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 16 срещи има отрицателна голова разлика 13-31. При гостуванията си съставът има 8 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 5-15.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Актобе имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали 4 гола и са инкасирали 10 гола.

Тараз - Актобе - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, Тараз има записани 2 победи, тима на Актобе не е спечелил нито 1 победа, а 3 мача са завършили реми, при обща голова разлика 8-6. В предишните 2 срещи у дома с състава на Актобе, играчите на Тараз са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Тараз допусна поражение в последната си среща в шампионата, а на своя стадион записа реми в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Актобе постигна победа в последната си среща в Казахстан, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.