Обосновани Футболни Прогнози

Генк - Кортрийк

26 Юли 2019 - 21:30
Генк
Кортрийк
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе приковано от футболния двубой от поредния кръг на текущият шампионат в Белгия в турнира Първа Дивизия А между футболните отбори на Генк и Кортрийк. Генк приемат на Кристал Арена гостуващия футболен отбор на Кортрийк.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Генк

Генк са водачи в класирането с актив от 63 точки, натрупани след 18 победи, 9 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 30 срещи са реализирали 63 попадения и са инкасирали 31 гола в собствената мрежа. Пред собствените си горещи фенове Генк е играл 15 мача, в които има 9 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 26-12.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Генк имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Кортрийк

Гостуващият състав на Кортрийк заема 8-ма позиция във временното класиране с общ сбор от 43 точки, постигнати след 12 победи, 7 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи има положителна голова разлика 44-42. Навън тимът има 15 срещи досега, в които има 6 победи, 4 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 20-17.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия А тимът на Кортрийк е постигнал 4 победи и 2 загуби, като са записали в мрежата на съперниците си 12 попадения и са инкасирали 7 попадения от своите противници.

Генк - Кортрийк - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата противника, Генк е постигнал 1 победа, отбора на Кортрийк също има записанa една победа, а в 3 срещи двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 9-7. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Кортрийк, футболистите на Генк нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Генк записа реми в предишния си двубой в Белгия, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите постигна победа в последния кръг в Белгия, а далеч от дома допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.