Обосновани Футболни Прогнози

КуПС Куопио - ИФК Мариехамн

21 Юли 2019 - 17:00
КуПС Куопио
ИФК Мариехамн
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на сезона в Финландия в Вейкауслига между съставите на КуПС Куопио и ИФК Мариехамн. Треньора на домакините извежда на Савон Саномат Арена своите футболисти срещу противниковия отбор на ИФК Мариехамн.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

КуПС Куопио

Футболистите на домакините са 3-ти в класирането с общ сбор от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 15 срещи са реализирали 25 гола в противниковата врата и са инкасирали 19 гола в своята мрежа. На собствения си терен тимът на КуПС Куопио е изиграл 7 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 11 попадения в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Жълто-черните е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

ИФК Мариехамн

Гостуващият тим на ИФК Мариехамн е 7-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 14 срещи има голова разлика 23-16. Като гост отборът е играл 6 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 11 гола в противниковата мрежа и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Вейкауслига отборът на ИФК Мариехамн е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 гола и са получили 6 попадения.

КуПС Куопио - ИФК Мариехамн - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, КуПС Куопио е постигнал 5 победи, а отбора на ИФК Мариехамн няма спечелена нито една победа, при обща голова разлика 14-7. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на ИФК Мариехамн, играчите на КуПС Куопио са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на КуПС Куопио има победа в последния си двубой в шампионата, а на собствения си терен постигна победа в предишната си среща.

Съставът на гостите от ИФК Мариехамн е с 2 поредни успеха в първенството, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.