Обосновани Футболни Прогнози

Тулевик Вилянди - Талина Калев

30 Юни 2019 - 19:00
Тулевик Вилянди
Талина Калев
Прогноза: 1
Коефициент: 1.68
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните състави на Тулевик Вилянди и Талина Калев от 18-ия кръг на настоящето първенство в Естония в турнира Мейстрилига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Талина Калев на Вилянди.

Време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Тулевик Вилянди

Тулевик Вилянди са на 8-мо място в класирането с актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи имат голова разлика 16-34. На своя стадион съставът е изиграл 8 срещи до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 9-18.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Тулевик Вилянди е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 10 получени гола.

Талина Калев

Тимът на гостите от Талина Калев заема 9-та позиция в класирането с общ актив от 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 17 мача е отбелязал 11 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 43 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът има 8 срещи, в които има 3 равенства и 5 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 5-21.

В предишните си 6 официални двубоя в Мейстрилига играчите на Талина Калев са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 15 получени гола.

Тулевик Вилянди - Талина Калев - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Тулевик Вилянди има записани 4 победи, Талина Калев няма записана нито една победа, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 9-3. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Талина Калев, футболистите на Тулевик Вилянди са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Тулевик Вилянди има загуба в последния си двубой в първенството, а на собствения си стадион има успех в последния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 3 последователни поражения в първенството на Естония, а като гост допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.68 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.