Обосновани Футболни Прогнози

Кедах - Петалинг Джая Сити

26 Юни 2019 - 16:00
Кедах
Петалинг Джая Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.87
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 18-ия кръг на настоящият шампионат в Малайзия в Суперлига между футболните отбори на Кедах и Петалинг Джая Сити.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен сблъсък:

Кедах

Домакините от Кедах се намират на трето място в класирането със събрани 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача са вкарали 26 попадения и са позволили да им отбележат 17 гола в мрежата си. Пред своите верни фенове отборът на Кедах е изиграл 8 двубоя досега, в които има 4 победи, 4 равенства и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 16-5.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Кедах има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 10 получени гола.

Петалинг Джая Сити

Съставът на гостите от Петалинг Джая Сити заема 8-мо място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 20 точки, натрупани след 6 победи, 2 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните 17 мача е реализирал 17 попадения и е получил 21 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е изиграл 8 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, отбелязал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Петалинг Джая Сити има записани 4 победи и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 9 гола и са получили 7 гола от играчите на своите съперници.

Кедах - Петалинг Джая Сити - директни двубои

В предишната среща между двата отбора, Кедах има постигнатa една победа, а Петалинг Джая Сити няма постигната нито 1 победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна победа в предишния кръг в шампионата на Малайзия, а при домакинствата си стигна до равенство в предишния си мач.

Тимът на гостите от Петалинг Джая Сити има победа в последната си среща в шампионата на Малайзия, а при визитите си има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.87 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.