Обосновани Футболни Прогнози

Кауно Жалгирис - Жалгирис Вилнюс

14 Юни 2019 - 20:00
Кауно Жалгирис
Жалгирис Вилнюс
Прогноза: 2
Коефициент: 1.61
3 - 4
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой между съставите на Кауно Жалгирис и Жалгирис Вилнюс от поредния кръг на футболния сезон в Литва в А Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Жалгирис Вилнюс.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Кауно Жалгирис

Кауно Жалгирис са трети в таблицата с временното подреждане с 22 точки, постигнати след 7 победи, едно равенство и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 13 двубоя имат положителна голова разлика 23-17. Пред своите предани фенове тимът има 6 мача до момента, в които е записал 5 победи и 1 загуба, реализирал е 17 попадения в противниковата врата и е получил 9 попадения в собствената врата.

В последните си 6 официални срещи в А Лига играчите на Кауно Жалгирис имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 10 попадения и са инкасирали 9 попадения от противниковите отбори.

Жалгирис Вилнюс

Съставът на гостите от Жалгирис Вилнюс заема втора позиция в таблицата с временното класиране с актив от 28 точки, натрупани след 9 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 13 двубоя е вкарал 27 гола във вратата на съперниците си и е получил 9 попадения в своята мрежа. При визитите си тимът има 6 срещи досега, в които е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 10-4.

В последните си 6 официални мача в А Лига футболистите на Жалгирис Вилнюс са постигнали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Кауно Жалгирис - Жалгирис Вилнюс - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, тимът на Кауно Жалгирис няма спечелена нито една победа, Жалгирис Вилнюс е записал 4 победи, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 1-10. В последните 2 двубоя у дома с тима на Жалгирис Вилнюс, Домакините от Кауно Жалгирис нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Кауно Жалгирис има неуспех в последния си двубой в първенството, а у дома има победа в предишния си мач.

Съставът на Жалгирис Вилнюс има победа в последния кръг в първенството на Литва, а далеч от дома е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.61 Резултат: 3 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.