Обосновани Футболни Прогнози

Айерсун - Хьодд

15 Юни 2019 - 13:00
Айерсун
Хьодд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
5 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните състави на Айерсун и Хьодд от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия. Айерсун приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Хьодд.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Айерсун

Айерсун са на 7-мо място в таблицата с временното класиране с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 9 срещи имат голова разлика 15-11. Като домакин Айерсун има 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-4.

В предишните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 1 играчите на Айерсун имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 12 попадения и са получили 8 попадения.

Хьодд

Гостуващият отбор на Хьодд е 3-ти в класирането с общ сбор от 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи е вкарал 18 гола в противниковата врата и е получил 11 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 3-6.

В последните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 1 отборът на Хьодд има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

Айерсун - Хьодд - преки мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни равни срещи в Норвегия, а на собствения си терен записа равенство в последния си двубой.

Съставът на гостите е с 3 последователни победи в шампионата на Норвегия, а на чужд терен има победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.