Обосновани Футболни Прогнози

Судет - Клуби-04 Хелзинки

19 Юни 2019 - 18:30
Судет
Клуби-04 Хелзинки
Прогноза: 2
Коефициент: 1.30
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните тимове на Судет и Клуби-04 Хелзинки от 9-ия кръг на футболния шампионат в Каконен Група А на Финландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Клуби-04 Хелзинки на домашния си стадион.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Судет

Домакините от Судет са 12-ти в класирането с общ сбор от 2 точки, след 2 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 7 срещи са успели да реализират 4 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 16 гола в мрежата си. Пред собствените си предани почитатели отборът е изиграл 4 двубоя досега, в които има 4 поражения,, при голова разлика 3-14.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Судет са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 12 получени гола.

Клуби-04 Хелзинки

Гостуващият тим на Клуби-04 Хелзинки е на 4-то място във временното класиране с актив от 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 7 мача има голова разлика 14-8. При гостуванията си съставът има 2 срещи до момента, в които има 2 равенства, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални двубоя в Каконен Група А отборът на Клуби-04 Хелзинки е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-3.

Судет - Клуби-04 Хелзинки - директни двубои

В последните 2 играни сблъсъка между двата съперника, Судет не е записал нито една победа, отбора на Клуби-04 Хелзинки има спечеленa една победа, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 0-5. В предишната среща пред своите привърженици срещу Клуби-04 Хелзинки, Домакините от Судет нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Судет допусна поражение в предишния кръг в Финландия, а на своя стадион е в серия от 4 поредни поражения.

Отборът на Клуби-04 Хелзинки е с 2 равенствa в Финландия, а при визитите си е с 2 равенствa.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.