Обосновани Футболни Прогнози

Аскер - Алта

10 Юни 2019 - 15:00
Аскер
Алта
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за футболния мач между футболните състави на Аскер и Алта от 10-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 2. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващите играчи на Алта.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Аскер

Играчите на Аскер се намират на 12-то място в таблицата със събрани 6 точки, след една победа, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат голова разлика 3-9. Като домакин Аскер е играл 4 двубоя досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 2 съставът на Аскер има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Алта

Гостуващият състав на Алта се намира на 5-то място във временното класиране с 13 точки, постигнати след 4 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 8 срещи е успял да вкара 12 гола и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата си. Като гост съставът има 4 двубоя, в които има 1 победа и 3 загуби, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Алта има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали 7 попадения и са допуснали 11 попадения.

Аскер - Алта - преки срещи

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Аскер постигна реми в последната си среща в първенството на Норвегия, а у дома допусна неуспех в последния си двубой.

Съставът на Алта има загуба в предишната си среща в шампионата, а при визитите си е с 3 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.