Обосновани Футболни Прогнози

Мялби - Браге

23 Юни 2019 - 16:00
Мялби
Браге
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес мисля да дам прогноза за двубоя от 14-ия кръг на първенството в Швеция в турнира Суперетан Лига между футболистите на Мялби и Браге. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Браге на Страндвален.

Време е за фактите за предстоящия двубой:

Мялби

Мялби се намират на второ място във временното класиране с актив от 25 точки, натрупани след 8 победи, 1 равенство и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 13 срещи са успели да отбележат 16 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 12 попадения във вратата си. Като домакин тимът на Мялби е изиграл 7 мача досега, в които е записал 6 победи и една загуба, вкарал е 10 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Суперетан Лига играчите на Мялби имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 4 гола.

Браге

Съставът на гостите от Браге е трети в класирането с актив от 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача е реализирал 17 попадения в противниковата врата и е получил 10 гола в своята мрежа. При гостуванията си съставът е играл 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Браге са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 8 гола и са инкасирали 6 гола.

Мялби - Браге - директни двубои

В последните 4 изиграни мача между двата съперника, отборът на Мялби е записал 2 победи, а тима на Браге също има спечелени 2 победи, при обща голова разлика 7-7. В последните 2 двубоя у дома с тима на Браге, играчите на Мялби нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Мялби има загуба в последния си мач в шампионата на Швеция, а на своя стадион е в серия от 4 поредни успеха.

Съставът на Браге има успех в предишната си среща в Швеция, а при визитите си записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.