Обосновани Футболни Прогнози

ФКИ Левадия Талин - Куресааре

22 Юни 2019 - 13:00
ФКИ Левадия Талин
Куресааре
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.12
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да обърна внимание на двубоя от 17-ия кръг на футболния шампионат в Мейстрилига на Естония между футболните отбори на ФКИ Левадия Талин и Куресааре. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Куресааре.

Предоставям факти и статистика за предстоящия мач:

ФКИ Левадия Талин

ФКИ Левадия Талин са втори в класирането с актив от 38 точки, натрупани след 12 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя имат положителна голова разлика 49-12. Пред собствените си фенове ФКИ Левадия Талин има 8 двубоя досега, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 29 попадения във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на ФКИ Левадия Талин имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали в мрежата на съперниците си 15 гола и са получили 3 попадения от футболистите на своите съперници.

Куресааре

Гостуващият отбор на Куресааре е 6-ти в класирането с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи има голова разлика 10-28. Навън съставът е играл 8 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 5-21.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Куресааре са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 4 попадения и са инкасирали 18 попадения.

ФКИ Левадия Талин - Куресааре - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на ФКИ Левадия Талин има записани 4 победи, отбора на Куресааре няма спечелена нито една победа, а в един мач двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 15-1. В последните 2 мача пред своите почитатели с Жълтите жерави, Домакините от ФКИ Левадия Талин са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от ФКИ Левадия Талин е в серия от 2 последователни победи в Естония, а на своя стадион постигна успех в предишния си мач.

Тимът на Куресааре има неуспех в предишния си двубой в първенството на Естония, а далеч от дома е с 3 поредни загуби.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.12 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.