Обосновани Футболни Прогнози

НЯС Нурмиярви - ЙИППО Йоенсуу

20 Юни 2019 - 18:30
НЯС Нурмиярви
ЙИППО Йоенсуу
Прогноза: 2
Коефициент: 1.75
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните отбори на НЯС Нурмиярви и ЙИППО Йоенсуу от 9-ия кръг на текущият сезон в Каконен Група А на Финландия. НЯС Нурмиярви посрещат на гостуващия футболен отбор на ЙИППО Йоенсуу.

Стига приказки време е за статистиката за днешната среща:

НЯС Нурмиярви

НЯС Нурмиярви са 9-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи са отбелязали 6 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им отбележат 9 гола в своята мрежа. Пред своите верни фенове НЯС Нурмиярви има 3 срещи досега, в които има 1 победа, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 2 попадения в мрежата на своите гости и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на НЯС Нурмиярви е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

ЙИППО Йоенсуу

Гостуващият състав на ЙИППО Йоенсуу заема трето място в таблицата с общ актив от 14 точки, след 3 победи и 5 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните 8 двубоя е отбелязал 7 гола в противниковата врата и е получил 2 гола в мрежата си. Навън отборът е изиграл 3 двубоя досега, в които е записал една победа, 2 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 3-1.

В предишните си 6 официални мача в Каконен Група А отборът на ЙИППО Йоенсуу има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 2 гола.

НЯС Нурмиярви - ЙИППО Йоенсуу - преки срещи

В предишните 2 изиграни двубоя между двата отбора, съставът на НЯС Нурмиярви няма нито 1 победа, а ЙИППО Йоенсуу е записал 2 успеха, при обща голова разлика 2-6. В последната среща пред своите почитатели срещу ЙИППО Йоенсуу, играчите на НЯС Нурмиярви нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от НЯС Нурмиярви постигна успех в последната си среща в първенството на Финландия, а у дома има загуба в предишната си среща.

Съставът на гостите от ЙИППО Йоенсуу постигна победа в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.