Обосновани Футболни Прогнози

Ботафого SP - Крисиума SC

1 Юни 2019 - 22:30
Ботафого SP
Крисиума SC
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе двубоя между футболните тимове на Ботафого SP и Крисиума SC от поредния кръг на текущият футболен сезон в Серия Б на Бразилия. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу противниковия отбор на Крисиума SC.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Ботафого SP

Ботафого SP са първи в таблицата с временното класиране с актив от 12 точки, след 4 победи и една загуба от старта на сезона, като в изиграните 5 двубоя са вкарали 7 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 2 попадения в мрежата си. На собствения си терен Ботафого SP е изиграл 2 мача досега, в които има една победа и 1 загуба, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 5 мача в първенството съставът на Ботафого SP е постигнал 4 победи и 1 загуба, като са вкарали 7 гола и са допуснали 2 гола.

Крисиума SC

Гостуващият отбор на Крисиума SC е 17-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя е отбелязал 3 гола в противниковата врата и е инкасирал 5 попадения във вратата си. Навън тимът е играл 2 двубоя, в които има 1 равенство и една загуба и все още няма победа навън, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Крисиума SC са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 5 попадения и са инкасирали 5 гола.

Ботафого SP - Крисиума SC - преки мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Ботафого SP постигна успех в предишния кръг в първенството на Бразилия, а на собствения си стадион има поражение в последния си мач.

Отборът на гостите постигна победа в предишния кръг в Бразилия, а при визитите си допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.