Обосновани Футболни Прогнози

Гроруд - Киелсос

2 Юни 2019 - 19:00
Гроруд
Киелсос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между съставите на Гроруд и Киелсос от поредния кръг на шампионата в Норвегия в Втора Дивизия - Група 2. Гроруд посрещат на домашния си стадион гостуващия отбор на Киелсос.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящата футболна среща:

Гроруд

Играчите на състава домакин са 2-ри във временното класиране с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 7 мача са вкарали 10 гола и са инкасирали 6 гола в своята мрежа. На домашна сцена съставът има 3 срещи досега, в които е записал 2 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 5-3.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 2 съставът на Гроруд има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

Киелсос

Гостуващият тим на Киелсос е на върха във временното класиране с 17 точки, след 5 победи и 2 равенства, като отбора все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните 7 мача има голова разлика 15-6. При визитите си отборът има 3 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, вкарал е 7 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 3 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 2 футболистите на Киелсос имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 12-5.

Гроруд - Киелсос - директни мачове

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а на собствения си терен е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 2 успеха в първенството на Норвегия, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.