Обосновани Футболни Прогнози

Тампере Юнайтед - Илвес Тампере 2

7 Юни 2019 - 18:30
Тампере Юнайтед
Илвес Тампере 2
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам мача от 7-ия кръг на текущият футболен сезон в Каконен Група В на Финландия между футболните тимове на Тампере Юнайтед и Илвес Тампере 2. Играчите на Тампере Юнайтед излизат срещу гостуващия отбор на Илвес Тампере 2 на.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Тампере Юнайтед

Тампере Юнайтед са 12-ти в таблицата с 3 точки, след 1 победа и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 6 двубоя имат голова разлика 6-14. Като домакин тимът има 2 двубоя досега, в които е записал 2 поредни поражения,, отбелязал е само едно попадение във вратата на противниците си и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Тампере Юнайтед има в актива си една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 6-14.

Илвес Тампере 2

Гостуващият тим на Илвес Тампере 2 е 7-ми във временното подреждане с общ актив от 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача е реализирал 7 гола във вратата на съперниците си и е получил 8 попадения в собствената врата. При гостуванията си тимът е играл 2 двубоя до момента, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 5 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Илвес Тампере 2 са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 7 гола и са инкасирали 8 попадения от противниковите футболни състави.

Тампере Юнайтед - Илвес Тампере 2 - преки мачове

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Тампере Юнайтед е с 4 последователни поражения в първенството, а у дома е с 2 загуби.

Отборът на Илвес Тампере 2 е в серия от 2 поредни поражения в първенството, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.