Обосновани Футболни Прогнози

Корк Сити - Дери Сити

28 Юни 2019 - 21:45
Корк Сити
Дери Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на футболния сезон в Висша Дивизия на Ирландия между отборите на Корк Сити и Дери Сити. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу Дери Сити.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Корк Сити

Домакините са на 7-ма позиция във временното класиране с общ сбор от 24 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя са отбелязали 18 гола и са допуснали 25 гола в мрежата си. У дома съставът на Корк Сити има 9 срещи досега, в които има 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия играчите на Корк Сити имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Дери Сити

Съставът на гостите от Дери Сити е 4-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 31 точки, постигнати след 8 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 срещи е вкарал 30 гола в противниковата врата и е инкасирал 21 гола в собствената мрежа. При визитите си съставът има 11 мача досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 2 загуби, реализирал е 15 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Дери Сити има в актива си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-6.

Корк Сити - Дери Сити - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Корк Сити е постигнал 3 победи, състава на Дери Сити е спечелил една победа, а в един мач двата противника са си поделили точките, при обща голова разлика 12-4. В предишните 2 мача на своя терен с Дери Сити, Домакините от Корк Сити са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 равни срещи в първенството на Ирландия, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите от Дери Сити стигна до реми в последната си среща в Ирландия, а далеч от дома постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.