Обосновани Футболни Прогнози

БФЦ Даугавпилс - Йелгава

21 Юни 2019 - 18:00
БФЦ Даугавпилс
Йелгава
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на БФЦ Даугавпилс и Йелгава от 16-ия кръг на футболния сезон в Латвия в турнира Вирслига. Треньора на домакините извежда на Селтниекс своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Йелгава.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

БФЦ Даугавпилс

Играчите на домакините са 7-ми във временното класиране с актив от 19 точки, от 6 победи, 1 равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача имат голова разлика 14-21. Като домакин БФЦ Даугавпилс е играл 8 срещи досега, в които е записал 4 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В последните си 6 официални срещи в Вирслига съставът на БФЦ Даугавпилс е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 12 получени гола.

Йелгава

Гостуващият състав на Йелгава е 9-ти в класирането със събрани 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е реализирал 11 попадения и е инкасирал 18 попадения в мрежата си. Като гост тимът е играл 7 мача, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 6 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е позволил да му вкарат 8 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Вирслига тимът на Йелгава е постигнал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 2-8.

БФЦ Даугавпилс - Йелгава - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата състава, тимът на БФЦ Даугавпилс не е спечелил нито 1 победа, отбора на Йелгава е записал 4 победи, а в един мач двата съперника са завършили без победител, при обща голова разлика 1-7. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Йелгава, Домакините от БФЦ Даугавпилс нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има поражение в предишния кръг в Латвия, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 4 поредни загуби в шампионата на Латвия, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.