Обосновани Футболни Прогнози

Атлон Таун - Лимерик

31 Май 2019 - 21:45
Атлон Таун
Лимерик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.66
1 - 1
непозната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да анализирам сблъсъка между футболните тимове на Атлон Таун и Лимерик от 15-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Ирландия. Треньора на домакините извежда на Атлон Таун своите играчи срещу гостуващия отбор на Лимерик.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Атлон Таун

Играчите на тима домакин са на 9-то място в таблицата с актив от 10 точки, след 3 победи, едно равенство и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 14 двубоя имат голова разлика 14-32. На собствения си стадион съставът е играл 7 срещи, в които е записал една победа, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 8 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 20 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Атлон Таун е постигнал едно равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, като са записали 3 гола и са допуснали 17 попадения.

Лимерик

Гостуващият отбор на Лимерик заема 6-то място в класирането с актив от 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя е вкарал 16 попадения в противниковата врата и е получил 13 попадения в своята мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 7 двубоя, в които има 3 победи и 4 загуби, реализирал е 8 гола в противниковата мрежа и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Лимерик имат записани 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Атлон Таун - Лимерик - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Атлон Таун не е спечелил нито 1 победа, а отбора на Лимерик има записани 5 победи, при обща голова разлика 0-13. В предишните 2 мача у дома срещу Лимерик, футболистите на Атлон Таун нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Атлон Таун е с 3 последователни загуби в Ирландия, а при домакинствата си допусна поражение в последния си мач.

Тимът на Лимерик е в серия от 2 поредни успеха в първенството, а при визитите си постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.