Обосновани Футболни Прогнози

Исмаили Исмаилия - Харас Ел Ходуд

30 Април 2019 - 18:30
Исмаили Исмаилия
Харас Ел Ходуд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за срещата от 31-ия кръг на футболния сезон в Египет в турнира Висша Лига между отборите на Исмаили Исмаилия и Харас Ел Ходуд. Манго излизат срещу гостуващите футболисти на Харас Ел Ходуд на.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

Исмаили Исмаилия

Исмаили Исмаилия са 7-ми в таблицата с 37 точки, от 9 победи, 10 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 28 срещи имат голова разлика 26-31. На домашна сцена тимът на Исмаили Исмаилия има 13 срещи до момента, в които има 6 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата мрежа и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Манго имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 6 попадения и са допуснали 11 гола от своите съперници.

Харас Ел Ходуд

Гостуващият тим на Харас Ел Ходуд е на 16-та позиция в класирането с общ сбор от 29 точки, от 6 победи, 11 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 29 мача има отрицателна голова разлика 25-34. При визитите си тимът е играл 14 срещи, в които има 1 победа, 6 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 7-18.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Харас Ел Ходуд са постигнали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика вкарани 2 гола и получени 7 гола.

Исмаили Исмаилия - Харас Ел Ходуд - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, съставът на Исмаили Исмаилия има постигнати 2 победи, отбора на Харас Ел Ходуд също има записани 2 успеха, а 1 двубой е завършил реми, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Харас Ел Ходуд, Домакините от Исмаили Исмаилия са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Исмаили Исмаилия е в серия от 2 загуби в първенството, а у дома има неуспех в последния си двубой.

Съставът на Харас Ел Ходуд е с 3 поредни поражения в първенството, а като гост е с 2 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.