Обосновани Футболни Прогнози

Зоненхоф Гроссашпах - Халешер

26 Април 2019 - 20:00
Зоненхоф Гроссашпах
Халешер
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните отбори на Зоненхоф Гроссашпах и Халешер от 35-ия кръг на настоящият футболен сезон в Германия в Трета Лига. Играчите на Зоненхоф Гроссашпах излизат срещу гостуващите играчи на Халешер на Мехатроник Арена.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Зоненхоф Гроссашпах

Играчите на тима домакин се намират на 16-то място в класирането с актив от 38 точки, записани след 7 победи, 17 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 двубоя имат голова разлика 29-34. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Зоненхоф Гроссашпах има 17 мача, в които има 5 победи, 9 равенства и 3 загуби, реализирал е 18 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Зоненхоф Гроссашпах е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 5 гола и са им вкарали 5 гола.

Халешер

Съставът на гостите от Халешер е 3-ти във временното подреждане с общ актив от 59 точки, записани след 17 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 34 мача е успял да отбележи 41 гола и е инкасирал 29 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 17 мача, в които е записал 9 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 18-13.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига играчите на Халешер имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в вратата на противниците си 8 попадения и са инкасирали 5 попадения от футболистите на съперниците си.

Зоненхоф Гроссашпах - Халешер - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, отборът на Зоненхоф Гроссашпах е спечелил 2 победи, а отбора на Халешер е записал 3 победи, при обща голова разлика 4-8. В предишните 2 срещи на своя терен с Халешер, играчите на Зоненхоф Гроссашпах са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините има неуспех в предишния си мач в Германия, а у дома е в серия от 2 последователни победи.

Тимът на гостите е в серия от 3 успеха в шампионата, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.