Обосновани Футболни Прогнози

Блекбърн - Дарби Каунти

9 Април 2019 - 21:45
Блекбърн
Дарби Каунти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от коефициентите в футболния мач от 41-ия кръг на футболния шампионат в Англия в Чемпиъншип между Блекбърн и Дарби Каунти. Блекбърн излизат срещу гостуващите играчи на Дарби Каунти на Иууд Парк.

Ето и информацията за предстоящата среща:

Блекбърн

Играчите на отбора домакин са на 16-та позиция във временното подреждане с актив от 47 точки, записани след 12 победи, 11 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 40 срещи имат отрицателна голова разлика 53-63. Като домакин Роувърс е изиграл 20 срещи до момента, в които има 8 победи, 6 равенства и 6 загуби, отбелязал е 26 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му вкарат 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Блекбърн са записали 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 8-11.

Дарби Каунти

Гостуващият отбор на Дарби Каунти се намира на 7-ма позиция в класирането със събрани 60 точки, от 16 победи, 12 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 39 мача е отбелязал 55 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 48 гола в своята мрежа. Навън тимът е изиграл 19 мача до момента, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 24-29.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Овните имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 12-10.

Блекбърн - Дарби Каунти - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Роувърс е записал 2 успеха, отбора на Дарби Каунти е постигнал една победа, а в 2 срещи двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-2. В последните 2 срещи на своя стадион с тима на Овните, Домакините от Блекбърн имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Блекбърн е с 3 загуби в първенството, а на собствения си терен има поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Дарби Каунти записа реми в последния си двубой в Англия, а на чужд терен постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.