Обосновани Футболни Прогнози

Шльонск Вроцлав - Гурник Забже

25 Април 2019 - 21:30
Шльонск Вроцлав
Гурник Забже
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 2-ия кръг на текущият футболен шампионат в Група за Изпадане на Полша между тимовете на Шльонск Вроцлав и Гурник Забже. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Гурник Забже на Градски стадион Вроцлав.

Ето и информацията за днешния сблъсък:

Шльонск Вроцлав

Футболистите на домакините са 6-ти в таблицата с временното подреждане с 31 точки, след 1 загуба, като са успели да вкарат 0 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 2 гола в своята мрежа. У дома отборът на Шльонск Вроцлав все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални срещи в Група за Изпадане футболистите на Шльонск Вроцлав са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12-7.

Гурник Забже

Съставът на гостите от Гурник Забже е 3-ти в таблицата със събрани 34 точки, след 1 победа от старта на новото първенство, като има положителна голова разлика 1-0. Навън отборът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е реализирал нито едно попадение в противниковата мрежа и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение в собствената мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Гурник Забже има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 2 гола.

Шльонск Вроцлав - Гурник Забже - директни срещи

В предишната среща между двата състава, Зелено-бяло-червените няма нито една победа, а отбора на Гурник Забже е спечелил една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в последния си мач в шампионата, а на собствения си терен е с 4 поредни победи.

Съставът на гостите от Гурник Забже има успех в последния кръг в Полша, а като гост е с 3 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.