Обосновани Футболни Прогнози

Хамбургер - Ерцгебирге Ауе

20 Април 2019 - 14:00
Хамбургер
Ерцгебирге Ауе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между тимовете на Хамбургер и Ерцгебирге Ауе от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Втора Бундеслига на Германия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Ерцгебирге Ауе на домашния си терен.

Но нека да разгледаме фактите за днешния сблъсък:

Хамбургер

Играчите на домакините от Хамбургер се намират на втора позиция във временното класиране с 52 точки, постигнати след 15 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача са отбелязали 40 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 32 гола във вратата си. На домашна сцена отборът на Хамбургер е изиграл 14 срещи до момента, в които има 7 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 17-18.

В последните си 6 официални мача в Втора Бундеслига тимът на Червените шорти има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-6.

Ерцгебирге Ауе

Гостуващият отбор на Ерцгебирге Ауе е 14-ти във временното подреждане с 32 точки, постигнати след 9 победи, 5 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи е успял да отбележи 35 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 41 гола в собствената мрежа. При гостуванията си отборът е играл 14 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 9 загуби, при голова разлика 19-22.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига отборът на Ерцгебирге Ауе има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 8-12.

Хамбургер - Ерцгебирге Ауе - директни мачове

В последната среща между двата състава, съставът на Хамбургер има записанa 1 победа, а Ерцгебирге Ауе няма спечелена нито една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Хамбургер постигна реми в последния кръг в шампионата на Германия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни загуби.

Тимът на Ерцгебирге Ауе е с 4 поражения в първенството, а на чужд терен е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.