Обосновани Футболни Прогнози

Джилингам - Плимут

19 Април 2019 - 17:00
Джилингам
Плимут
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 43-ия кръг на текущият шампионат в Първа Лига на Англия между Джилингам и Плимут. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Плимут на Прийстфийлд Стейдиъм.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Джилингам

Домакините от Джилингам са на 15-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 48 точки, след 13 победи, 9 равенства и 20 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 42 двубоя имат отрицателна голова разлика 54-68. У дома тимът на Джилингам е изиграл 21 мача, в които има 6 победи, 4 равенства и 11 загуби, реализирал е 24 попадения в противниковата врата и е получил 33 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига тимът на Джилингам има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 7 гола и са им вкарали 10 попадения.

Плимут

Гостуващият отбор на Плимут заема 18-та позиция в класирането с актив от 47 точки, постигнати след 12 победи, 11 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 42 срещи има голова разлика 51-67. Далеч от дома съставът е изиграл 21 срещи досега, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 12 загуби, реализирал е 18 гола в противниковата врата и е допуснал 34 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Плимут имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 попадения и са допуснали 11 гола от футболистите на противниците си.

Джилингам - Плимут - преки двубои

В последните 3 мача между двата съперника, тимът на Джилингам има постигнатa една победа, а отбора на Плимут има спечелени 2 успеха, при обща голова разлика 7-7. В последната среща пред своите фенове срещу отбора на Плимут, играчите на Джилингам имат една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Джилингам е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а при домакинствата си допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на Плимут е с 2 загуби в шампионата, а като гост има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.