Обосновани Футболни Прогнози

Млада Болеслав - Слован Либерец

15 Април 2019 - 19:00
Млада Болеслав
Слован Либерец
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболната среща от 28-ия кръг на настоящето първенство в Чехия в Първа Лига между футболните тимове на Млада Болеслав и Слован Либерец. Млада Болеслав излизат срещу Синьо-белите на Местски.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния футболен двубой:

Млада Болеслав

Футболистите на тима домакин се намират на 6-то място във временното подреждане с актив от 38 точки, след 10 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи са отбелязали 46 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 40 попадения във вратата си. У дома съставът на Млада Болеслав е изиграл 13 двубоя досега, в които има 6 победи, 5 равенства и 2 загуби, вкарал е 24 гола във вратата на своите гости и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Млада Болеслав имат записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 7-3.

Слован Либерец

Тимът на гостите от Слован Либерец е 8-ми във временното подреждане с общ актив от 36 точки, постигнати след 9 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача има голова разлика 27-23. На чужд терен отборът е изиграл 13 срещи, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Слован Либерец са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 5 попадения и са допуснали 4 гола от футболистите на своите противници.

Млада Болеслав - Слован Либерец - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, тимът на Млада Болеслав има спечеленa една победа, а отбора на Слован Либерец има записани 4 успеха, при обща голова разлика 3-9. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу тима на Слован Либерец, футболистите на Млада Болеслав имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство в последния кръг в първенството на Чехия, а при домакинствата си е с 3 поредни победи.

Отборът на гостите е с 2 равни срещи в шампионата на Чехия, а далеч от дома постигна реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.