Обосновани Футболни Прогнози

Бромли - Лейтън Ориент

2 Април 2019 - 21:45
Бромли
Лейтън Ориент
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да анализирам двубоя между Бромли и Лейтън Ориент от 42-ия кръг на настоящето първенство в Англия в Национална Лига. Бромли посрещат на своя терен противниковия футболен отбор на Лейтън Ориент.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Бромли

Бромли са на 15-та позиция в таблицата с общ сбор от 51 точки, записани след 14 победи, 9 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 40 мача са реализирали 56 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 60 гола в своята врата. На домашна сцена отборът е играл 19 срещи до момента, в които е записал 9 победи, 4 равенства и 6 загуби, реализирал е 31 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 24 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига футболистите на Бромли са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 13 гола.

Лейтън Ориент

Гостуващият отбор на Лейтън Ориент е 1-ви във временното класиране с актив от 77 точки, от 22 победи, 11 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 39 мача е отбелязал 63 попадения и е инкасирал 28 гола в собствената мрежа. Навън съставът е играл 20 срещи, в които е записал 10 победи, 7 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 31-17.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига съставът на Лейтън Ориент има в актива си 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика 10-4.

Бромли - Лейтън Ориент - директни двубои

В предишните 3 играни сблъсъка между двата тима, тимът на Бромли има постигнати 2 успеха, а отбора на Лейтън Ориент е спечелил 1 победа, при общо голово съотношение 8-4. В предишната среща пред своите привърженици с отбора на Лейтън Ориент, Домакините от Бромли са записали една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Бромли има загуба в предишния си мач в шампионата на Англия, а на собствения си терен записа равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите записа равенство в предишната си среща в шампионата, а като гост записа равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.