Обосновани Футболни Прогнози

Бърнли - Кардиф

13 Април 2019 - 17:00
Бърнли
Кардиф
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
2 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на футболния двубой от 34-ия кръг на сезона в Висша Лига на Англия между Бърнли и Кардиф. Треньора на домакините Шон Дайк извежда на Търф Мур своите футболисти срещу Сините птици.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата футболна среща:

Бърнли

Домакините са 14-ти в таблицата с временното класиране със събрани 36 точки, натрупани след 10 победи, 6 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи са реализирали 40 гола във вратата на съперниците си и са получили 60 попадения в мрежата си. Като домакин съставът на Бърнли е изиграл 16 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 8 загуби, при голова разлика 21-28.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Виненочервените са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 9-12.

Кардиф

Гостуващият отбор на Кардиф е 18-ти в таблицата с актив от 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 20 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 32 срещи е реализирал 28 попадения и е инкасирал 61 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът има 15 срещи досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 11 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 28 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Сините птици са записали една победа и 5 загуби, като са вкарали 4 попадения и са получили 14 попадения.

Бърнли - Кардиф - преки двубои

В предишната среща между двата противника, Виненочервените е записал 1 победа, а отбора на Кардиф няма нито 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Бърнли е в серия от 2 поредни победи в Англия, а у дома има победа в последния си мач.

Тимът на гостите от Кардиф е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Англия, а далеч от дома е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.