Обосновани Футболни Прогнози

Нант - Лил

31 Март 2019 - 18:00
Нант
Лил
Прогноза: 1
Коефициент: 2.87
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днес попаднах на коефициентите в футболния двубой между тимовете на Нант и Лил от 30-ия кръг на шампионата в Лига 1 на Франция. Нант излизат срещу противниковия отбор на Лил на домашния си стадион.

Ето и статистиката за днешния футболен двубой:

Нант

Нант се намират на 15-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 31 точки, след 8 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 28 срещи имат голова разлика 31-35. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове отборът е играл 13 двубоя, в които има 5 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 22-15.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 футболистите на Нант имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-6.

Лил

Отборът на гостите от Лил е 2-ри във временното подреждане с актив от 57 точки, след 17 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя е вкарал 45 попадения в противниковата врата и е получил 24 гола в своята мрежа. Навън съставът е изиграл 14 срещи досега, в които има 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 19 гола в противниковата врата и е получил 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 футболистите на ЛОСК са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 5 вкарани и 2 получени гола.

Нант - Лил - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата съперника, Канарчетата не е спечелил нито една победа, състава на Лил е постигнал 3 победи, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-10. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу състава на Лил, футболистите на Нант нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба в последния си мач в Франция, а при домакинствата си има победа в последния си двубой.

Съставът на гостите има поражение в последния кръг в шампионата на Франция, а като гост има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.87 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.